Keukens

Keukens

Net als bij het interieur van een huis, gaat het bij een keuken om uw smaak. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van keukens van hoogwaardige kwaliteit. Wij maken alles vanuit onze eigen werkplaats, waar wij de beschikking hebben over alle benodigde machines. Er is veel concurrentie in deze branche. Waarom u toch voor een keuken van de Bruijn interieur kiest?

Uniek en exclusief – Standaard kunt u onze keukens niet noemen. Wanneer het gemaakt wordt door de Bruijn interieur is uw keuken geheel uniek en dat geeft uw keuken exclusiviteit. Wij maken het op maat, zodat u niet het standaard keukenkastje formaat heeft, maar het formaat dat u mooi en praktisch vindt.

Hoogwaardige kwaliteit – Wij maken gebruik van materialen en houtsoorten waarmee we een kwalitatief hoogwaardige keuken kunnen garanderen. Wij werken met leveranciers van materialen en inbouwapparatuur waar wij goede ervaringen mee hebben.

Uitgebreide service en garantie – U hoeft niet naar ons te komen, want wij komen naar u. Het moet uiteindelijk in uw huis passen en vanuit daar kunnen wij met u meedenken en adviseren. Wanneer we uiteindelijk uw keuken hebben mogen plaatsen dan kan het altijd voorkomen dat er iets niet klopt of in de garantie periode kapot gaat. Wanneer dit het geval is, komen wij gewoon bij u langs om te kijken wat het probleem is en indien mogelijk lossen we het meteen weer op.

Verder moet u weten dat er veel tevreden klanten u voor zijn geweest. Kijkt u hieronder eens naar slechts enkele voorbeelden van keukens die wij hebben mogen maken naar wens van de klant. Wanneer u ook een idee heeft over hoe uw droomkeuken eruit moet zien, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.